Κιάρα Φεράνι: Από τη Μύκονο στην Πάρο – Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

Διαβάζεται σε 2'
Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι Instagram/@chiaraferragni

Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι, μετά τη Μύκονο. Οι φωτογραφίες της στο Instagram.

Στην Ελλάδα παραμένει η Κιάρα Φεράνι, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, αφότου πέρασε αρκετές όμορφες μέρες στη Μύκονο.

Μαζί με τα δύο παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια, και σχεδόν μισό χρόνο από τον χωρισμό της από τον Φέντεζ, η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές συνοδεία του ζεστού ελληνικού ήλιου και των καταγάλανων νερών των νησιών μας.

Το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο “νησί των ανέμων”, καθώς η Μύκονος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της ελληνικούς προορισμούς και τον προτιμά σχεδόν κάθε χρόνο.

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες από την Πάρο

Έπειτα, η Κιάρα Φεράνι ταξίδεψε στην Πάρο, όπου συνεχίζει τις διακοπές της, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο και το καλό φαγητό.

Στις αναρτήσεις της στο Instagram, η διάσημη Ιταλίδα influencer μοιράστηκε φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα και τις εξόδους της, αλλά και από ένα εκπληκτικό δείπνο που είχε πάνω στο κύμα.

“Golden hour by the sea” έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις – καρουζέλ.

Επίσης, σε άλλη ανάρτησή της από το νησί της Πάρου, δημοσίευσε ένα υπέροχο κοντινό πλάνο του προσώπου της, τη στιγμή που βρίσκεται μέσα στο νερό, γράφοντας “Αντανάκλαση”.

Σε άλλο της post, δημοσίευσε φωτογραφίες με την ίδια και τα παιδιά της, στην τοποθεσία Ελλάδα.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της από τη Μύκονο

Όσο βρισκόταν στη Μύκονο, η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από την παραμονή της στο “νησί των ανέμων”, ποζάροντας με σέξι καλοκαιρινά outfits στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, ενώ φωτογραφήθηκε στους πασίγνωστους ανεμόμυλους.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, μοιράστηκε και μια εκπληκτική φωτογραφία μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, στην οποία οι τρεις τους ποζάρουν στο ίδιο σημείο στο οποίο βρέθηκαν πριν από 32 χρόνια και αναβιώνουν ένα καρέ από τότε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα