Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει με μπικίνι στα χιόνια και διχάζει τους θαυμαστές της

Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει με μπικίνι στα χιόνια και διχάζει τους θαυμαστές της
Κιάρα Φεράνι Instagram / @chiaraferragni

Η ημίγυμνη πόζα της διάσημης Ιταλίδας influencer προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια, ζητώντας της τον λόγο που δείχνει το σώμα της. Η ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι.

Μια νέα φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι, η οποία δίχασε τους θαυμαστές της, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Στη δημοσίευσή της, η 35χρονη επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι μέσα στα χιόνια, παρουσιάζοντας το πίσω μέρος του σώματός της και χαμογελώντας στον φακό.

Παρόλο που η Κιάρα Φεράνι αποθεώθηκε από μια μερίδα των followers της, άλλοι έσπευσαν να την κακοχαρακτηρίσουν, σχολιάζοντας πως δεν καταλαβαίνουν το νόημα της φωτογραφίας και ζητώντας της τον λόγο που δείχνει το σώμα της.

“Τι νόημα έχει να κινδυνεύεις με πνευμονία για αυτές τις φωτογραφίες;”, “Ποιο το νόημα αυτής της φωτογραφίας;”, “Οι γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο δεν χρειάστηκε ποτέ να δείξουν κάτι”, “Όμορφη αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα”, “Άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans για αυτά” ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, κάποιοι ακόλουθοί της επικαλέστηκαν το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο παιδιών και την προέτρεψαν να “καλύψει το σώμα της”.

Κιάρα Φεράνι: Η ανάρτησή της στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα