Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της – Δείτε φωτογραφίες

Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της – Δείτε φωτογραφίες
Κιάρα Φεράνι Instagram / @chiaraferragni

Η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, όπου βρίσκεται για το bachelorette της αδερφής της, Φραντσέσκα. Οι αναρτήσεις της στο Instagram.

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι, η οποία ταξίδεψε στο αγαπημένο νησί των celebrities, για το bachelorette της αδερφής της, Φραντσέσκα.

Η διάσημη επιχειρηματίας και fashion blogger, που μετρά σχεδόν 30 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έκανε γνωστή την επίσκεψή της στο “νησί των ανέμων”, αρχικά με ένα story, στο οποίο μοιράστηκε μια φωτογραφία από το δικό της bachelorette, 5 χρόνια πριν. “Γιόρταζα το δικό μου bachelorette στην Ίμπιζα και τώρα πάω στη Μύκονο για το bachelorette της Φραντσέσκα” έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η 36χρονη influencer, που συνοδευόταν στο νησί από τις μικρότερες αδερφές της, Βαλεντίνα και Φραντσέσκα, αλλά και από κοντινές φίλες, δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το ξενοδοχείο στο οποίο μένει, την υπέροχη θέα από το πολυτελές δωμάτιό της, αλλά και το πώς διασκέδασαν το πρώτο βράδυ, με μουσική και χορό.

Οι φωτογραφίες της Κιάρα Φεράνι

Σε ανάρτησή της, η Κιάρα Φεράνι μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με την Φραντσέσκα και τις καλεσμένες της, φορώντας ένα σέξι χρυσό φόρεμα, με φόντο το δημοφιλές ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου. “Πρώτη νύχτα στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής μου”, έγραψε στη λεζάντα.

Η ανάρτηση της αδερφής της

Ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες, έκανε και το τιμώμενο πρόσωπο, η Φραντσέσκα Φεράνι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα