Κιμ Καρντάσιαν: Οργή εναντίον της γιατί φόρεσε ξανά Balenciaga – “Είσαι υποκρίτρια”

Διαβάζεται σε 2'
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν Instagram/@kimkardashian

Οι followers της Κιμ Καρντάσιαν την “σταύρωσαν” γιατί φόρεσε ρούχο του οίκου Balenciaga, ένα χρόνο μετά την κατακραυγή για την διαφήμιση με παιδιά και BDSM.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στους κύκλους των social media η τελευταία ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διάσημη επιχειρηματίας και influencer, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μια γούνα μπροστά από πίνακες, ενώ στη συνέχεια ποζάρει σε ένα χιονισμένο σκηνικό, φορώντας ένα σετ για σκι, το οποίο φέρει την υπογραφή της… Balenciaga.

Το λογότυπο της δημοφιλούς εταιρείας ρούχων πάνω στο φούτερ και στο μπουφάν της Κιμ Καρντάσιαν, πυροδότησε δεκάδες αρνητικά σχόλια, με τους followers να την “σταυρώνουν” και την αποκαλούν “υποκρίτρια”, καθώς ένα χρόνο πριν η ίδια είχε “αποκηρύξει” τη σχέση της με την Balenciaga, λόγω μιας αμφιλεγόμενης διαφήμισης.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, ο οίκος μόδας Balenciaga δέχτηκε κατακραυγή, επειδή είχε λανσάρει μια διαφημιστική καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, στην οποία απεικονίζονταν μικρά κοριτσάκια, τα οποία κρατούσαν λούτρινα αρκουδάκια “στολισμένα” με περιλαίμια και λουριά που παραπέμπουν σε BDSM αισθητική.

Μετά από τις αντιδράσεις, η διαφήμιση είχε αποσυρθεί, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν, που διατηρούσε συνεργασία με τον οίκο μόδας, καταδίκασε (μια βδομάδα αργότερα) τις αμφιλεγόμενες εικόνες της καμπάνιας. Επίσης, στο μήνυμά της τότε, είχε γράψει πως αναθεωρεί τη σχέση της με το συγκεκριμένο brand.

Έτσι, η τελευταία ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια. “Γιατί φοράς ακόμα balenciaga; Ζήτησες συγγνώμη”, “Συνεχίζει να φοράει την συγκεκριμένη μάρκα”, “Δεν ξεχνάμε”, “Αυτό λέγεται υποκρισία” ήταν μερικά από τα λόγια που της έγραψαν κάτω από την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα