Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με το διαστημικό μαγιό της και μοιάζει από άλλο πλανήτη

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με το διαστημικό μαγιό της και μοιάζει από άλλο πλανήτη
Κιμ Καρντάσιαν Instagram / @kimkardashian

Με εξωγήινη μοιάζει η Κιμ Καρντάσιαν στη νέα ανάρτησή της στο Instagram. Το σέξι ασημί μαγιό και τα μαύρα γυαλιά "μάσκα", που την κάνουν fashion icon για άλλη μια φορά.

Τολμηρή, σέξι και έτοιμη να κάνει μόδα οτιδήποτε αποφασίσει να φορέσει, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η διάσημη εκατομμυριούχος Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε ξανά “φωτιά” στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φοράει ένα ασημί, ολόσωμο και σχεδόν διαστημικό μαγιό, το οποίο έχει διάφορα κοψίματα στη μέση, αφήνοντας έτσι ακάλυπτο το κάτω μέρος του στήθους της.

Παράλληλα, φοράει ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά “μάσκα”, τα οποία σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο μαγιό της, την κάνουν να μοιάζει εξωγήινη.

Η πιο πολυσυζητημένη περσόνα των τελευταίων ετών, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως και ό,τι επιλέξει να κάνει, αντιγράφεται από όλο τον πλανήτη, μας έχει συνηθίσει σε αισθησιακές πόζες και αυτή τη φορά δεν μας απογοήτευσε.

Αυτή τη φορά ποζάρει με το σέξι μαγιό της και με επιβλητική στάση μπροστά από ένα αυτοκίνητο και, όπως ήταν λογικό, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα