Κυριακίδης-Μουρίκη: Η εξομολόγηση για το παιδί που δεν απέκτησαν – “Προχωράμε παρακάτω”

Διαβάζεται σε 2'
kyriakidis-mouriki
Βλαδίμηρος Κυριακίδης Έφη Μουρίκη glomex

Για την προσπάθεια που έκαναν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη να αποκτήσουν παιδί μίλησαν στο “Ενώπιος Ενωπίω” και η εξομολόγησή τους περνάει ένα δυνατό μήνυμα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη ήταν οι καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” της Πέμπτης (23/11) στον ΑΝΤ1 και μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση, τις ισορροπίες που κρατούν αλλά και τις δυσκολίες που βίωσαν ως ζευγάρι.

Γνωριστήκαμε εύκολα“, είπε αστειευόμενος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη να συμπληρώνει: “Εγώ Αθήνα, ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό, ο Βλαδίμηρος Κρατικό”.

“Ανέβηκε να παίξει με τον “Γλάρο” σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν και έπεσε πάνω μου, ήταν μαγικό αυτό που συνέβη“, πρόσθεσε ο ηθοποιός με τη σύζυγό του να δηλώνει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές.

“Αφού το έχουμε ξαναπεί, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας“, είπε η Έφη Μουρίκη για τη σχέση τους η οποία μετράει ήδη 35 χρόνια, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα σκαμπανεβάσματα.

Μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί, με την Έφη Μουρίκη να παραδέχεται: “Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας, οπότε τα ακολουθήσαμε. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα