Κλέλια Ανδριολάτου: Έγινε νονά και το γιόρτασε με ζεϊμπέκικο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Έγινε νονά και το γιόρτασε με ζεϊμπέκικο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram / @klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου βάφτισε τον γιο της αδελφής της και σφύζει απο χαρά. Η ανάρτησή της στο Instagram και οι φωτογραφίες από το μυστήριο, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε μετά.

Νονά ενός μικρού αγοριού έγινε το Σάββατο (19/08) η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στα social media, μεταφέροντας στους ακόλουθούς της το κλίμα της ιδιαίτερης αυτής ημέρας.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του “Maestro”, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαρούμενη μαζί με τους καλεσμένους στη βάφτιση και στο πάρτι που ακολούθησε, ενώ φωτογραφίζει και το νεοφώτιστο, που πήρε το όνομα Ιάσονας.

Η βάφτιση έγινε στο Κατάκολο Ηλείας, ενώ, όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, έγινε νονά μαζί με τον αδελφό της και το αγοράκι είναι παιδί της αδελφής τους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε στην ανάρτησή της: Μια τεράστια γιορτή χαράς αφιερωμένη στην αδερφή μου και στον Διονύση μας. Νονά με τον αδελφό μου στο παιδί της αδελφής μας. Τι άλλο να ζητήσω; Σας ευχαριστούμε όλους για το μοίρασμα και την αγάπη σας!”.

Η ίδια, μάλιστα, χόρεψε και ζεϊμπέκικο για να το γιορτάσει, ενώ φωτογραφίες μοιράστηκαν και αρκετοί από τους παρευρισκομένους, ανάμεσά τους και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα