Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Κλέλια Ανδριολάτου με τα candid στιγμιότυπα που μοιράστηκε από τις διακοπές της στο Πήλιο. Η "Παπακαλιατική" φωτογραφία με τη Μαρία Καβογιάννη.

Η Κλέλια Ανδριολάτου κατάφερε να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στο “Maestro” και η ηθοποιός έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν.

Τα γυρίσματα για τη νέα και δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση.

Λάτρης της φύσης η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Πήλιο απολαμβάνοντας τις διακοπές μαζί με φίλους, ενώ ούσα ενεργή στα social media μοιράζεται στιγμές από το ταξίδι της.

Η τελευταία της ανάρτηση θα μπορούσε να είναι η επιτομή του καλοκαιριού και παράλληλα του sexiness αφού η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ “παίζει” με τον φωτογραφικό φακό με αέρα μοντέλου.

Το post μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες likes και αποθεωτικά σχόλια από τους followers της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η ίδια ωστόσο δεν έμεινε μόνο στη σέξι της πλευρά, αφού δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη, απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε παραλία του Πηλίου, μία φωτογραφία που θυμίζει περισσότερο καρτ ποστάλ.

Κλέλια Ανδριολάτου Μαρία Καβογιάννη Instagram@klelia_andriolatou

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα