Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια και μάς δείχνει πού βρίσκεται νοητικά

Διαβάζεται σε 2'
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της και μαζί τις σέξι αναρτήσεις από τα ελληνικά νησιά.

Το καλοκαίρι της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι μία ωδή στις Κυκλάδες και η διάσημη ηθοποιός ανέδειξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram τις ομορφιές της Ελλάδας.

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα γεμάτο γυρίσματα για τη β’ σεζόν του Maestro η Κλέλια Ανδριολάτου ταξίδεψε σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη, μεταξύ αυτών τη Σίφνο, τα Κουφονήσια και την Κέρκυρα, όμως από ότι φάνηκε από τις αναρτήσεις της στα social media το μέρος που της έκλεψε την καρδιά αυτό το καλοκαίρι ήταν το νησί της Κιμώλου.

Η νεαρή ηθοποιός “αφιέρωσε” αρκετές αναρτήσεις της στο μικρό νησί των Κυκλάδων, όπου ταξίδεψε με τη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε πόζαρε μόνο με το μαγιό της και πιο αιθέρια από ποτέ.

Η ηθοποιός αν και δεν βρίσκεται ακόμα εκεί, δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κίμωλο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πού βρίσκεται νοητικά.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει σε μία από τις γραφικές παραλίες του νησιού και ξαπλώνει στα λευκά βράχια φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι, με τις φωτογραφίες να είναι βγαλμένες από περιοδικό μόδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα