Κλέλια Ρένεση: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Το “ευχαριστώ” στους γιατρούς

Διαβάζεται σε 1'
renesi
Κλέλια Ρένεση Papadakis Press

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η Κλέλια Ρένεση, με αποτέλεσμα να μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο με αναφυλακτικό σοκ πέρασε το βράδυ της η Κλέλια Ρένεση.

Μέσω ανάρτησής της, η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τη βοήθησαν και την περιποιήθηκαν κατά τη νοσηλεία της.

Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής της, τόνισε τη σπουδαιότητα της δημόσιας Υγείας και την ανάγκη να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία της.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ.

Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες, κορτιζόνες και όλα τα καλά. Άκρης εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι και με ειλικρινές ενδιαφέρον. Το λέω και θα το ξαναπώ, η δημόσια Υγεία είναι και θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών.

Πρέπει να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωσή τους σε προσωπικό, αλλά και τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους και όλες από την βραδινή περιπέτεια!”, έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα