Κλόε Καρντάσιαν: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την εμφάνιση του πρώην της στη Μύκονο

Κλόε Καρντάσιαν: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την εμφάνιση του πρώην της στη Μύκονο
instagram/@khloekardashian

Η Κλόε Καρντάσιαν αδιαφορεί για τη συντροφιά του πρώην συντρόφου της, Τρίσταν Τόμπσον στη Μύκονο και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram.

Σε μια ανάρτηση γεμάτη αυτοπεποίθηση, στη σκιά των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν για την ίδια και τον πρώην σύντροφό της, Τρίσταν Τόμπσον προχώρησε η Κλόε Καρντάσιαν.

Ο άσος του NBA βρέθηκε στη Μύκονο για τις διακοπές του, με τον φακό να τον εντοπίζει με μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του και οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστο το συμβάν, επικαλούμενοι την εγκυμοσύνη της 38χρονης σταρ των Καρντάσιαν στο δεύτερο παιδί της με τον Τρίσταν Τόμπσον.

Η Κλόε Καρντάσιαν δεν φάνηκε να πτοείται από τις αναφορές αυτές, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με την ίδια ξαπλωμένη σε ένα σκάφος και στη λεζάντα έγραψε: «Μην ξεχνάτε, το στέμμα μπορεί να γέρνει μερικές φορές, αλλά δεν πέφτει ποτέ».

Παράλληλα, η Κλόε Καρντάσιαν φέρεται να έκανε like και σε ανάρτηση λογαριασμού θαυμαστών της στο Instagram, όπου στο βίντεο του Τρίσταν με την νέα του συνοδό και έγραφε: «Για όλους όσους φρικάρουν με αυτό το βίντεο του Τρίσταν στην Ελλάδα με ένα άλλο κορίτσι, η Κλόε και ο Τρίσταν είναι και οι δύο ελεύθεροι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα