Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια γάμου; Η απάντησή της

Διαβάζεται σε 2'
Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης
Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης Instagram@kmetaxa

Η Κόνι Μεταξά απάντησε σε όσους “κόπτονται” για το αν χώρισε με τον Μάριο Καπότση και την κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού.

Με την προσωπική της ζωή να έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και οι φήμες περί χωρισμού με τον Μάριο Καπότση να διαδέχονται η μία την άλλη, η Κόνι Μεταξά έδωσε τις απαντήσεις της για το τι συμβαίνει τελικά στον γάμο της.

Η νεαρή performer βρέθηκε στο “The 2Night Show” της Τετάρτης (03/07) και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα γράφονται για εκείνη πως χώρισε και δεν είναι πια με τον πρωταθλητή στο πόλο, δύο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους στην Κρήτη.

Η Κόνι Μεταξά επιβεβαίωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι καλά στον γάμο της, ζητώντας μάλιστα από τον παρουσιαστή να μη βάζει “φωτιές” χωρίς λόγο. Η ίδια εξήγησε πως σήμερα δεν ισχύει πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, κάτι που ενδεχομένως να ίσχυε στο παρελθόν μιας και πολλά ζευγάρια δεν συγκατοικούσαν πριν παντρευτούν.

Όσο για το πώς ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού, η Κόνι Μεταξά είπε πως ό,τι γράφτηκε ήταν επειδή απλά έβγαλε τη βέρα της.

“Και μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο που δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί φοβάται μην τον ματιάσουν. Και εγώ. Πιστεύουμε στο μάτι και ξαφνικά άρχισαν αυτές οι φήμες”, είπε μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά.

Η τελευταία κοινή ανάρτηση της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της ήταν τον Φεβρουάριο του 2024, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με την ίδια να γράφει: “My love My Valentine”.

Πάντως η Κόνι Μεταξά δεν σταματά να δέχεται ερωτήσεις ακολούθων της για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, στις οποίες όμως δεν διστάζει να απαντήσει ανοιχτά. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιό της σε ένα Q&A στο Instagram, όπου κάποιος χρήστης τη ρώτησε “πού είναι το μονόπετρό σου;” και εκείνη του απάντησε “τι σε νοιάζει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα