Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση και το τρυφερό φιλί στη σύζυγό του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση και το τρυφερό φιλί στη σύζυγό του
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη NDP PHOTO AGENCY

Επιτυχημένο κρίθηκε το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Ακολουθούν άλλα τρία. Το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Εβελίνα Βαρσάμη μαζί με τον σύζυγό της.

Σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση κρανιοπλαστικής υποβληθηκε πριν από μερικές μέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2017.

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για την λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Το εν λόγω χειρουργείο κρίθηκε επιτυχημένο, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν άλλα τρία, όπως είπε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία ενημερώνει συχνά μέσω του λογαριασμού της στο Facebook για την κατάσταση υγείας του παρουσιαστή.

Η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε η Εβελίνα Βαρσάμη συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους και το κοινό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αφού παρουσιάζει τους δύο τους να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Η σύζυγός του συνόδευσε τηλεζάντα γράφοντας: “Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι”.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να “καρφωθεί” στο όχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα