Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει ηλεκτρικό surfboard, νιώθει “ζωντανός” και οι θαυμάστριες παραληρούν

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει ηλεκτρικό surfboard, νιώθει “ζωντανός” και οι θαυμάστριες παραληρούν
Κωνταντίνος Αργυρός Instagram@argiros_konstantinos

Αναστάτωση προκάλεσε στα social media με την τελευταία του ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις απόλαυσε τις φυσικές ομορφές του Ιονίου.

Μετά από ένα σερί πιο “επαγγελματικών” αναρτήσεων από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα και μάς έδειξε τι είναι αυτό που το κάνει να αισθάνεται “ζωντανός“.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις συναυλίες σε αρκετά μέρη της Ελλάδας ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε πιθανόν στην αγαπημένη του Λευκάδα, ένα από τα νησιά που φροντίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο και μοιράστηκε τα κατάλληλα στιγμιότυπα από το ταξίδι του εκεί, που δεν άφησαν ασυγκίνητες τις θαυμάστριές του.

Σε ένα carousel post στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε αρχικά χαμογελώντας, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σανίδα του, για την ακρίβεια το ηλεκτρικό surfboard του και επιδόθηκε στο αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ με φόντο τις μαγευτικές παραλίες του νησιού.

Φυσικά οι αντιδράσεις των φανς μόνο ψύχραιμες δεν ήταν, αφού πολλές θαυμάστριες “ευχήθηκαν” χαριτολογώντας να ήταν… η σανίδα του.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα