Κωνσταντίνος Αργυρός: “Οι δισκογραφικές έλεγαν ”μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε’

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Οι δισκογραφικές έλεγαν ”μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε’
Κωνσταντίνος Αργυρός YouTube

Τον λόγο που δεν αισθάνεται τραγουδιστής αλλά και όσα άκουγε από τις δισκογραφικές εταιρείες στα πρώτα χρόνια της καριέρας του αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και βρέθηκε “Τετ-α-τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος, αποκαλύπτοντας όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την “πόλη των αγγέλων”, όπως έγραψε, με τις φήμες να θέλουν να βρίσκεται μαζί του και η νέα του σύντροφος, Αλεξάνδρα Νίκα.

Πριν μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Κύπριο παρουσιαστή και σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μίλησε για την προσπάθεια να εξελιχθεί στον χώρο του τραγουδιού αλλά και πώς στην αρχή οι δισκογραφικές εταιρείες είχαν αντίθετη άποψη για εκείνον.

“Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός“, ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο trailer της εκπομπής που θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα (16/04) στις 18.45 από τον ALPHA Κύπρου, αναφέρει: “Οι εταιρείες τους έλεγαν ‘μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε’“.

Τέλος, ο ίδιος μίλησε και για το πώς χειρίστηκε το παιχνίδι της δημοσιότητας σχολιάζοντας πως “δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. Δεν νιώθω ότι είμαι ένας τραγουδιστής, νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα”.

Αναφέρθηκε όμως και στην προσωπική του ζωή λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας και πως επιλέγει να προστατεύει τις σχέσεις του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα