Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ παίζει ντραμς στη φουσκωμένη κοιλιά της

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ παίζει ντραμς στη φουσκωμένη κοιλιά της
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ Instagram / @kourtneykardash

Έγκυος για τέταρτη φορά είναι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ. Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συναυλίας του, όπου του έκανε έκπληξη.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker).

Η 44χρονη Κόρτνεϊ, η οποία έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick), αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια σε βίντεο να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής με… πλακάτ!

Την ώρα που ο σύζυγός της έπαιζε στη σκηνή, η Καρντάσιαν κράτησε ένα πλακάτ που έγραφε “Τράβις είμαι έγκυος”, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε.

Την Κυριακή η διάσημη ριάλιτι σταρ προχώρησε μια ακόμη ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της ίδιας και του Τράβις Μπάρκερ, από τα παρασκήνια της συναυλίας.

Στις φωτογραφίες, φορώντας ένα μαύρο ημιδιάφανο κορμάκι, έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, ενώ ο σύζυγός της ποζάρει κρατώντας την αγκαλιά. Σε άλλα καρέ, ο Τράβις κάνει ότι παίζει… ντραμς πάνω στη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ σε άλλη φωτογραφία την φιλάει.

“Συγκλονισμένη, χαρούμενη και ευγνώμων για αυτή την ευλογία“, έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα