Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία, η Γιορτή της Μητέρας και οι φήμες χωρισμού

Διαβάζεται σε 2'
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε μια ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ φουντώνουν οι φήμες χωρισμού.

Γιορτή της Μητέρας σήμερα, Κυριακή (12/05), και πολλές ήταν οι επώνυμες που μοιράστηκαν φωτογραφίες με το/α παιδάκι/α τους στα social media, για να τιμήσουν την μητρότητα.

Ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον γιο που απέκτησε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Κίμωνα.

“Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει” έγραψε στο μήνυμά της η ηθοποιός.

Σε ένα από τα καρέ, μάλιστα, βλέπουμε μια κοινή φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου και του “θείου Λεωνίδα”, μαζί με τον μικρό Κίμωνα, παρά τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για το ζευγάρι.

Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Οι φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει μετά από 3,5 χρόνια, έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες, ενώ μόλις χθες, Σάββατο (11/05), η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα σε ρεπορτάζ της στην εκπομπή “Επί τόπου” είπε πως δεν είναι πλέον μαζί.

Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα, είπε η δημοσιογράφος.

“Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram”, τόνισε.

Το ζευγάρι έκανε σχέση τον Νοέμβριο του 2021, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 απέκτησαν τον γιο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα