Κρατερός Κατσούλης: Γράφτηκαν “τέρατα” για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου

Κρατερός Κατσούλης: Γράφτηκαν “τέρατα” για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου
Ο Κρατερός Κατσούλης στο The 2Night Show glomex

Φανερά ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Κρατερός Κατσούλης στο late night show του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισής του αλλά και στην επόμενη μέρα του χωρισμού του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Τον Κρατερό Κατσούλη υποδέχθηκε για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αλλά και σε όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

“Έχασα 15 κιλά από πέρυσι. Τα έχασα σε έναν χρόνο με συνέπεια, με πειθαρχεία, με παραβάσεις… Τα έχασα για μένα”, δήλωσε χαρακτηριστιά ο Κρατερός Κατσούλης αναφορικά με την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, πιο πολύ ταλαιπωρούμαστε στη φαντασία μας, παρά στην πραγματικότητα. Είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εάν δεν συμφωνήσουν και οι δυο ενήλικες να γίνει αυτό, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν καταφέρει να κάνουν μια υπέρβαση προσωπική και να έχουν μια καλή σχέση. Μπορεί και η καλή σχέση να ‘πουλάει’. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις 14 περίεργα πράγματα, προκειμένου να γίνει ντόρος. Έχουν γραφτεί τέρατα, το ένα φλέρταρε με την ‘κόκκινη γραμμή’, να ασχοληθείς ή όχι νομικά”.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα