Κρυσταλλία: Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της – “Ήταν σαν μικρός θάνατος”

Διαβάζεται σε 2'
Κρυσταλλία
Κρυσταλλία glomex

Η Κρυσταλλία βρέθηκε στο “The 2Night Show” και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε λόγω του χωρισμού της και το διαζύγιο που ήρθε μετά από 10 χρόνια γάμου.

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της και το το τέλος στον γάμο της μετά από 10 χρόνια και την απόκτηση ενός παιδιού με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Πλατανιά.

Απαντώντας στα σχόλια του παρουσιαστή, η Κρυσταλλία δήλωσε “ευγνώμων” για “κάθε βουναλάκι που έχει εμφανιστεί στη ζωή της, γιατί όλα είναι εμπειρίες και μαθήματα. Σίγουρα ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία, το έχω ξαναπεί, ήταν σαν μικρός θάνατος αυτό. Ήταν 10 χρόνια σχέσης. Ξαναλέω, πάλι είμαι μία άλλη, γιατί αν δεν συνέβαινε το μεταξύ μας δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο σοκ της συνειδητοποίησης πως έφτασε η στιγμή του χωρισμού, τονίζοντας πως “ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο μικρός και σκέφτηκα τι πρότυπο θέλω να είμαι για το παιδί μου. Εκεί που τρως τη ‘σφαλιάρα’, ταυτόχρονα ένιωσα και πάρα πολύ δυνατή. Τώρα έχει φύγει αυτό, είναι ένας χρόνος πίσω, αλλά το πρώτο διάστημα ήταν πολύ σοκαριστικό”.

Στη συνέχεια η Κρυσταλλία ξεκαθάρισε πως οι χωρισμένοι γονείς μπορούν να είναι και καλοί γονείς και τόνισε πως το γεγονός ότι δεν είναι ζευγάρι δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί μαζί για το παιδί τους.

Σε ερώτηση για το εάν αισθάνθηκε πως ο γάμος την πήγε πίσω στα επαγγελματικά της, η Κρυσταλλία ξεκαθάρισε πως η ίδια ήταν εκείνη που “την τραβούσε” πίσω και εξηγώντας γιατί συνέβαινε αυτό, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, λέγοντας πως “όταν ήταν μικρή της έλειπε η μητέρα της, η οποία δούλευε πολλές ώρες. Έτσι, δεν ήθελε ο γιος της να νιώθει όπως ένιωθε εκείνη σε παιδική ηλικία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κρυσταλλία έκανε γνωστό πως το παιδί το έχει αποκλειστικά εκείνη και δεν υπάρχει συνεπιμέλεια, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα