Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Συγκλονίζει για τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας – “Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους”

Διαβάζεται σε 3'
H Christina Applegate
H Christina Applegate Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, που έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας από το 2021, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με την ασθένεια, που αυτή την περίοδο έχει υποτροπιάσει.

Η διάσημη 52χρονη ηθοποιός, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μιλώντας στο podcast «MeSsy», μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει στην καθημερινότητά της, λόγω της ασθένειάς της.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Έχω υποτροπιάσει αυτή την περίοδο, δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν μπορώ καν να σταθώ όρθια στο ντους, δεν υπάρχει τρόπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το κάθισμα που έχω στο ντους είναι μικρό και οι γλουτοί μου είναι τόσο μεγάλοι πλέον, που δεν μπορώ καν να καθίσω. Γλιστράω αμέσως» είπε χιουμοριστικά, προσπαθώντας να διακωμωδήσει την κατάσταση.

Η ηθοποιός ανέφερε πως το αποτέλεσμα είναι να «μυρίζει πολύ άσχημα», καθώς δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, με την κόρη της να την κοροϊδεύει συνεχώς.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι πάντα μόνη μου, οπότε δεν με μυρίζει κανείς. Η κόρη μου μου λέει συνέχεια “μαμά, μυρίζεις πολύ άσχημα”. Όταν με ενοχλεί, την βάζω να μυρίζει τις μασχάλες μου, μόνο και μόνο για να σταματήσει» κατέληξε.

Η μάχη της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021, με ανάρτησή της στα social media.

«Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι παράξενο ταξίδι. Όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζω και πάσχουν από την ίδια ασθένεια με έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Είναι δύσκολος δρόμος, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός αν κάποιος βλάκας τον εμποδίσει».

Η ηθοποιός διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας “Dead to Me”.

«Ήταν τόσο δύσκολο. Διαγνώστηκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», είχε δηλώσει στο Variety. «Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: “έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά”… και έπρεπε να μάθουμε κατά κάποιο τρόπο -όλοι μας- τι ήμουν ικανή να κάνω».

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος, είπε: «Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτός είναι». Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για την καριέρα της, λέγοντας στο Variety: «Είμαι απλά μια πρωτάρα σε όλο αυτό. Προσπαθώ να το καταλάβω -και επίσης πενθώ για το πρόσωπο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να είναι τόσο αγαπησιάρικο όσο ήταν το πλατό μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα λέγοντας “ε, μπορώ να δουλεύω μόνο πέντε ώρες”».

Σημειώνεται πως σε περσινή συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι «πήρε 40 κιλά» και ότι δεν μπορεί «να περπατήσει χωρίς μπαστούνι».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα