Kylie Jenner: Διακοπές στην Ελλάδα με την Ελληνίδα κολλητή της

Διαβάζεται σε 2'
Kylie Jenner
Kylie Jenner Instagram@kyliejenner

Μετά το ταξίδι στην Ιταλία η Kylie Jenner ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε σε έναν από τους “κρυφούς” ελληνικούς παραδείσους.

Πόλος έλξης και για την οικογένειας Kardashian έγινε φέτος η Ελλάδα με ένα από τα μέλη της να κάνει ταξίδι – αστραπή και να γνωρίζει και εκείνη το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο λόγος για την Kylie Jenner, η οποία αφού ταξίδεψε στην Ιταλία με τα δύο παιδιά της Stormi και Aire Webster και με τη στενή της φίλη, Αναστασία Καρανικολάου, επισκέφθηκαν την Ελλάδα με τη “Stassie” να μοιράζεται μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα στο Instagram.

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στο Κάστρο της Μονεμβασιάς και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές με φόντο το γραφικό τοπίο, ενώ δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές λήψεις με μαγιό στο σκάφος τους.

Σε μία από αυτές η Αναστασία Καρανικολάου φωτογράφησε την Kylie Jenner με μαύρο μπικίνι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν πως η Kylie Jenner δεν ήταν μόνη σε αυτές τις διακοπές, καθώς μαζί της φαίνεται πως βρισκόταν και ο σύντροφός της Timothée Chalamet, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Angelo Dominic Sesto φαίνεται να κάνουν διακοπές στο ίδιο μέρος.

Ο Angelo ανέβασε σε Instagram Story μία φωτογραφία που απεικονίζει τον διάσημο ηθοποιό να κολυμπάει σε κρυστάλλινα νερά.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Καρανικολάου:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα