Lady Gaga: Επιβεβαίωσε (κατά λάθος) τον αρραβώνα της

Διαβάζεται σε 2'
Lady Gaga
Lady Gaga Ashley Landis, File/AP Photo

Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Michael Polansky φαίνεται πως έκανε η Lady Gaga. Πώς τον αποκάλεσε.

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Lady Gaga, όπου πριν μερικές ημέρες πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 την Παρασκευή (26/07).

Η διάσημη pop star αφού παρακολούθησε αγώνες κολύμβησης και ενόργανης γυμναστικής γυναικών, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τη Σιμόν Μπάιλς κατά τη διάρκεια του προγράμματός της στη δοκό ισορροπίας, επιβεβαίωσε, ίσως και κατά λάθος, τον αρραβώνα της με τον επί χρόνια σύντροφό της Michael Polansky.

Σε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, η Lady Gaga συστήνει στον Γάλλο πρωθυπουργό Gabriel Attal τον σύντροφό της, αποκαλώντας τον “fiancé“.

“Ο αρραβωνιαστικός μου, ο Michael», ακούγεται να λέει χαλαρά η Gaga σε ένα απόσπασμα που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο TikTok το βράδυ της Κυριακής (28/07). Το σύντομο βίντεο δείχνει τον Attal να αγκαλιάζει για λίγο την τραγουδίστρια και να κάνει χειραψία με τον Polansky.

@gabriel_attal Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶 ♬ son original – Gabriel Attal

Η Gaga και ο Polansky βγαίνουν δημοσίως από τις αρχές του 2020- η ίδια επισημοποίησε τη σχέση τους στο Instagram με μια ανάρτηση τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους. Σε μια συνέντευξη μερικούς μήνες αργότερα, αναφέρθηκε στον Polansky ως “ο έρωτας της ζωής μου”.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στον αρραβώνα του ζευγαριού, αλλά επικεντρώθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση της ποπ σταρ το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι: “Σας ευχαριστώ Lady Gaga για την εκπληκτική σας εμφάνιση στην τελετή έναρξης. Ήταν φανταστική”.

Μάλιστα, η Lady Gaga θέλησε να κάνει και ένα μικρό… δώρο στους Παριζιάνους θαυμαστές της την Κυριακή δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser από το επερχόμενο, πολυαναμενόμενο έβδομο άλμπουμ της.

Lady Gaga
Lady Gaga Instagram@ladygaga

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα