Λάκης Γαβαλάς: Το παράπονο από τις αδερφές του -“Μου λείπουν”

Διαβάζεται σε 2'
Λάκης Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα Χριστούγεννα στη φυλακή και εξέφρασε το παράπονο που έχει από τις αδερφές του, με τις οποίες δεν έχει μιλήσει εδώ και 11 χρόνια.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος εξιστόρησε τα Χριστούγεννα που είχε περάσει στη φυλακή.

Δεν μπορούσα παρά να πειθαρχήσω και να τραγουδήσω την “Άγια Νύχτα” μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους, που ήταν πολύ μέσα στις μουσικές και μέσα στις νότες. Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι ήμουν ο μόνος παράφωνος, αυτό θυμάμαι. Επειδή μας βλέπουν τώρα στις φυλακές, καθώς στις περισσότερες υπάρχουν τηλεοράσεις που επιτρέπονται, να είναι πολύ πειθαρχημένοι, καλό θα τους κάνει, να μπορέσουν να σ, και να έχουν μία χρονιά πολύ καλύτερη από αυτές που πέρασαν μέχρι τώρα”.

Επίσης, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τις δύο αδερφές του, εκφράζοντας το παράπονό του.

Φυσικά μου λείπουν και κάθε φορά που είναι γιορτές πιστεύω ότι θα με πάρουν και θα μου πουν ότι αναθεώρησαν. Ωστόσο, μέχρι τώρα, 11 χρόνια, δεν το έχουν κάνει ακόμα. Είναι ένα παράπονο. Όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, για τις γιορτές, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Έχουν μεγαλώσει πια, θα μπορούσαμε να ήμασταν και σαν φίλοι με τα ανίψια μου”.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα