Lance Reddick: Σε καρδιακή νόσο οφείλεται ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού

Lance Reddick: Σε καρδιακή νόσο οφείλεται ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού
Lance Reddick AP

Σε καρδιακή νόσο οφείλεται ο θάνατος του ηθοποιού Lance Reddick, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν μετά την νεκροψία - νεκροτομή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Lance Reddick έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 17/03. Η είδηση είχε αφήσει άναυδους τους θαυμαστές τους, που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του σε διάσημες σειρές και ταινίες.

Ωστόσο, δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, η αιτία του θανάτου του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για θάνατο από φυσικά αίτια. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ, ο θάνατός οφείλεται σε καρδιακή νόσο.

Συγκεκριμένα, το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού αναφέρει πως η αιτία του θανάτου του είναι ισχαιμική καρδιοπάθεια από αθηροσκλήρωση των στεφανιαίων αρτηριών.

Ακόμη, το έγγραφο αποκαλύπτει πως ο Lance Reddickδεν θα θαφτεί αλλά θα αποτεφρωθεί.

Ο Lance Reddick έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Cedric Daniels στην τηλεοπτική σειρά The Wire (2002-2008), ως Phillip Broyles στο Fringe (2008-2013) και ως Chief Irvin Irving στο Bosch (2014-2020).

Παράλληλα, είχε παίξει και σε πολλές ταινίες. Στον κινηματογράφο ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Charon στο franchise John Wick (2014-σήμερα), ως David Gentry στο Angel Has Fallen (2019) και ως Guillermin στο Godzilla vs. Kong (2021).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα