Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Μιλά για τη διάσημη τραγουδίστρια κόρη του – “Ντρεπόταν να τραγουδάει μπροστά μας”

Διαβάζεται σε 2'
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Λάζαρος Γεωργακόπουλος glomex

Για την κόρη του, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Joanne και το ταλέντο της στο τραγούδι, μίλησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/01) στο “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία είναι τραγουδίστρια και τη γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice Of Greece 2021”, στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια.

Ο γνωστός ηθοποιός, ακούγοντας στο πλατό της εκπομπής, το τραγούδι “Troubled Water” που ερμηνεύει η ίδια, ανέφερε πως το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουγε από πολύ μικρή η Joanne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα και μάλιστα ήταν το πρώτο που τραγούδησε μπροστά τους.

“Δεν μας τραγουδούσε γιατί ντρεπόταν και αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που έπαιξε στην κιθάρα και μας το τραγούδησε. Τραγούδησε πολύ αργά μπροστά μας. Τραγουδούσε σε όλες τις σχολικές εκδηλώσεις αλλά σε εμάς όχι, ποτέ”, είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αρχικά, προκαλώντας έκπληξη στους παρουσιαστές.

“Ξέραμε ότι έχει καλή φωνή, αλλά δεν μας είχε πει ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Πρώτη φορά την είδαμε στο ‘Voice’ πώς είναι και συμπεριφέρεται σε μία σκηνή. Δεν είχε τραγουδήσει ξανά επαγγελματικά”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς για το πώς ένιωσε όταν είδε την κόρη του πρώτη φορά να τραγουδάει, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος σχολίασε πως ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που βίωσε, “γιατί μαζευόμασταν κάποιοι γνωστοί και βλέπαμε τα επεισόδια, γιατί είχαμε Covid. Δεν ήμουν υπέρ και να πάει γιατί όλο αυτό έχει μία πίεση“.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας μπαμπάς με λάθη και εξήγησε πως “δεν είχα ποτέ έλλειψη αγάπης, αλλά νομίζω δεν είχα κατανοήσει ακριβώς τον ρόλο που έπρεπε να παίξω. Δηλαδή, συμπεριφερόμουν στην Ιωάννα σαν να είναι ενήλικη και έπαιζα μαζί της παιχνίδια ενηλίκων. Ας πούμε θα μπορούσε να μου πει ‘δεν σε αγαπάω μπαμπά’ και μπορεί να της έλεγα ‘ούτε εγώ Ιωάννα’ και μετά να της έλεγα ότι κάνω πλάκα. Έπαιζα να σαν ήταν συνομήλικη μου […] Το έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και όλο αυτό της δημιουργούσε μια ανασφάλεια“.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα