Λευτέρης Σουλτάτος: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στη Φουρέιρα κι η σπάνια αναφορά στην κόρη του

Λευτέρης Σουλτάτος: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στη Φουρέιρα κι η σπάνια αναφορά στην κόρη του
Λευτέρης Σουλτάτος Instagram / @lefteris.soultatos

Ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα στο Instagram και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την κόρη του. Τι έγραψε.

Στην πατρίδα του, την Κρήτη, βρίσκεται αυτή την περίοδο ο γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος επισκέφθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο και παρακολούθησε τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία συνεχίζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ο ίδιος πήγε μαζί με την κόρη του, καθώς, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η μικρή ήθελε να δει την τραγουδίστρια.

Ο σύζυγος της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη, φωτογραφήθηκε, μάλιστα, με τη δημοφιλή pop star, ενώ μέσω της ανάρτησής του την ευχαρίστησε δημοσίως για την χαρά που προσέφερε στην κόρη του.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

“Τελικά πόση χαρα κάνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν αυτούς που θαυμάζουν. Εξαιτίας σου @foureira πήρα τη πιο γλυκιά αγκαλιά από τη κόρη μου. Ευχαριστώ Ελένη. Πρώτα βέβαια με είχε απειλήσει ότι αν δεν την πάω στη συναυλία δεν θα μου ξανά μιλήσει” έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα