Λένα Μαντά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της – “Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς”

Διαβάζεται σε 2'
Η Λένα Μαντά και ο σύζυγός της
Η Λένα Μαντά και ο σύζυγός της PAPADAKIS PRESS

Η νέα ανάρτηση της συγγραφέως Λένας Μαντά, με την οποία αποχαιρετά τον σύζυγό της. Οι κοινές φωτογραφίες και το “ευχαριστώ”.

Στη θλίψη βυθίστηκε η Λένα Μαντά και η οικογένειά της μετά από τον θάνατο του συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από προβλήματα υγείας.

Η δημοφιλής συγγραφέας είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή της στο Instagram την απώλεια του αγαπημένου της Γιώργου, ενώ μετά από την κηδεία του προχώρησε σε μια νέα συγκινητική δημοσίευση για εκείνον.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε διάφορες κοινές τους φωτογραφίες, σημειώνοντας πως αισθάνεται ότι έχει χάσει την μισή αναπνοή της, γι’ αυτό και θέλει λίγο χρόνο για να συνέλθει.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της έστειλε και δεσμεύτηκε να απαντήσει σε όλα.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά

“Χθες, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε έναν αληθινά καλό άνθρωπο, μια μεγάλη καρδιά, μια ψυχή βαθιά που τους χωρούσε όλους.

Εγώ, δεν χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, γιατί ο Γιώργος θα είναι για πάντα μέσα μου. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς. Η φυσική του παρουσία θα λείπει αλλά εκείνος όχι…

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν, έστειλαν μηνύματα ή έγραψαν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μου. Να ξέρετε ότι τα έχω διαβάσει όλα, ένα προς ένα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να μπορώ να ανασάνω ξανά, έστω και με τη μισή μου αναπνοή αφού η άλλη μισή, σαν να έφυγε μαζί του…

Σας ευχαριστώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα