Λένα Παπαληγούρα: “Με επηρέασε η πολιτική ζωή του πατέρα μου”

Διαβάζεται σε 2'
Λένα Παπαληγούρα
Λένα Παπαληγούρα MEGA

H εξομολόγηση της Λένας Παπαληγούρα για την επιρροή που είχε πάνω της η πολιτική ζωή του πατέρα της.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες», με την οποία και θα ανέβει ξανά στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real life.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιρροή που είχε πάνω της η πολιτική ζωή του πατέρα της, Αναστάσιου, αλλά και για όσα θα άλλαζε η ίδια με ένα «μαγικό ραβδί» στον κόσμο μας αλλά και στη δική της ζωή.

Πόσο σε επηρέασε η πολιτική ζωή του πατέρα σου, Αναστάσιου Παπαληγούρα; Έχεις σκεφτεί ποτέ να ασχοληθείς ενεργά με την πολιτική ή, όπως βλέπεις την πολιτική σκηνή, σκέφτεσαι ότι αυτό δεν σου ταιριάζει;

Σίγουρα με επηρέασε, καθώς με ενδιαφέρει η πολιτική ως ενεργό μέλος της κοινωνίας. Με νοιάζει το κοινό καλό και στη δουλειά μου με ενδιαφέρουν τα πολιτικά έργα που κάτι μπορεί να μετακινήσουν μέσα μας και γύρω μας. Όμως, είμαι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου, για την ώρα τουλάχιστον. Οπότε δεν θα σκεφτόμουν να εμπλακώ με κάτι τέτοιο.

Αν είχες ένα ραβδί τώρα και μπορούσες να αλλάξεις τα πάντα, τι θα άλλαζες; Που θα ήθελες να βρίσκεσαι;

Θα άλλαζα πάρα πολλά στον κόσμο γύρω μας. Θα σταματούσα τους πολέμους, θα εξάλειφα τη βία, θα εξαφάνιζα τις αρρώστιες. Στη δική μου ζωή, δεν θα άλλαζα κάτι.

Όσο μεγαλώνεις, τι διαπιστώνεις;

Ότι νιώθω ακόμα μικρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα