Leonardo DiCaprio: “Μασκοφόρος” σε πάρτι με 21χρονο μοντέλο, αν και θέλει να ξεφύγει από “το κλαμπ κάτω των 25”

Leonardo DiCaprio: “Μασκοφόρος” σε πάρτι με 21χρονο μοντέλο, αν και θέλει να ξεφύγει από “το κλαμπ κάτω των 25”
Associated Press

Ο 49χρονος ηθοποιός εθεάθη να παρτάρει με την 21χρονη Josie Redmond μέχρι πρωίας, παρά τα προληπτικά μέτρα που πήρε για να μην γίνει αντιληπτός. Τι απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι βγαίνει με μικρότερές του.

Σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου εθεάθη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο Leonardo DiCaprio, έχοντας στο πλευρό του την 21χρονη Josie Redmond.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο 49χρονος ηθοποιός κατέβαλε κάθε δυνατή -στιλιστική- προσπάθεια για να περάσει απαρατήρητος και να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας που θα έδιναν νέα τροφή για επικριτικά σχόλια σε βάρος του, αλλά ανεπιτυχώς.

Ο DiCaprio είχε καλύψει το πρόσωπό του με μία μεγάλη γκρι μάσκα, ενώ φορούσε και ένα μαύρο καπέλο στο οποίο είχε δώσει και μία κλίση προς τα κάτω ώστε να μην τον αναγνωρίσουν.

Οι επιλογές του δεν απέφεραν καρπούς, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός εθεάθη να αποχωρεί από το γνωστό spot διασημοτήτων “Chiltern Firehouse” στις 4 το πρωί, μαζί με το μοντέλο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η 21χρονη, η οποία, κατάγεται από το Τενεσί, ζει στο στο Λος Άντζελες και έχει συνεργαστεί με μάρκες όπως η “7 For All Mankind” και η “Paige Denim” είναι η νέα σχέση του DiCaprio.

Η έξοδός τους πάντως δίνει ακόμα μία αφορμή για φημολογίες πως “το κλαμπ κάτω των 25”, οι σχέσεις δηλαδή που διατηρούσε με κοπέλες κάτω των 25 ετών, μετάλωσε.

Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως, σύμφωνα με άτομο του κύκλου του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κριτική που δέχεται κάθε φορά που φωτογραφίζεται με μια νεαρή γυναίκα, ενώ εξομολογήθηκε πως επιθυμία του είναι πλέον να κάνει μία “πιο ώριμη” σχέση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα