Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο γιος του στη “Φάρμα” είναι ο “Mini-Me” του – Οι φωτογραφίες του ως αγρότης

Διαβάζεται σε 2'
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Λεωνίδας Κουτσόπουλος YouTube

“Bring Your Kid to Work Day” για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος πήγε στα γυρίσματα της “Φάρμας” με τον γιο του.

Με τον δεύτερο κύκλο της επιστρέφει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η “Φάρμα” και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφήνει για λίγους τους μαγειρικούς πάγκους και τα ευφάνταστα πιάτα για να φορέσει και πάλι τις γαλότσες του.

Ο γνωστός σεφ θα βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης του αγαπημένου παιχνιδιού περιπέτειας και επιβίωσης, το οποίο επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα θυμίζει περισσότερο “Survivor”, με πιο σκληρές δοκιμασίες και πιο δύσκολες συνθήκες από τις περσινές.

Για να δώσει μάλιστα μία μικρή γεύση για όσα θα δούμε σε λίγες εβδομάδες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του trailer σε έναν υπεραθλητή που τρέχει και πηδά εμπόδια, πετάει το κοντάρι του και σηκώνει βάρη.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι πραγματοποιούνται και πάλι στην ορεινή Αρκαδιά, στην ήδη στημένη “Φάρμα” που υπάρχει εκεί και για την… τελευταία επιθεώρηση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε τη βοήθεια του γιου του Κίμωνα, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σεφ, φαίνεται ο γιος του σε ρόλο μικρού αγρότη, να φοράει πουκάμισο, τζιν, τιράντες, γαλότσες και τραγιάσκα και υπό τους ήχους του τραγουδιού “Το Πετεινάρι” της Ρένας Βλαχοπούλου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “αποκάλυψε” ποιος ανέλαβε τις τελευταίες διορθώσεις πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη "Φάρμα"
Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη "Φάρμα" Instagram@chef_koutsopoulosleonidas
Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη "Φάρμα"
Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη "Φάρμα" Instagram@chef_koutsopoulosleonidas

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα