Λιάντου-Σκουρλέτης: Το φιλί κάτω από καταρράκτη και η τρυφερή εξομολόγηση

Λιάντου-Σκουρλέτης: Το φιλί κάτω από καταρράκτη και η τρυφερή εξομολόγηση
Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης Instagram@aphrodite_liantou

Με μία εντυπωσιακή φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα ευχήθηκε στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του η Αφροδίτη Λιάντου. Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο του ζευγαριού.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, οι δύο ηθοποιοί της σειράς “Γη της Ελιάς” ζουν τον έρωτά τους και πλέον κρύβονται.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο επίσης ηθοποιός πριν λίγους μήνες παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν ήταν κάτι που συμφώνησαν να ανακοινώσουν, αντιθέτως απλά συνέβη.

Η Αφροδίτη είναι υπέροχη και στη δουλειά της και ως άνθρωπος, είναι η “ηρεμία” μου. Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στη δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη“, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο ίδιος για εκείνη.

Με αφορμή τα γενέθλιά του η Αφροδίτη Λιάντου προχώρησε σε μία τρυφερή δημοσίευση και ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται να δίνουν ένα φιλί με φόντο έναν καταρράκτη.

Η ίδια μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή της με μία τρυφερή εξομολόγηση γράφοντας: “Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει! Σ’ αγαπάω“.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα