Λυδία Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: Οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ

Διαβάζεται σε 2'
fotopoulou
Λυδία Φωτοπούλου glomex

Τα χρόνια της νιότης, το φως που ήρθε στη ζωή της από το θέατρο και τη φιλία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο θυμήθηκε η Λυδία Φωτοπούλου σε συνέντευξή της.

Η Λυδία Φωτοπούλου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στο “Πάμε Δανάη” στο MEGA.

Πρώτος “σταθμός” της αναδρομής της ηθοποιού, τα χρόνια που έζησε με τον πατέρα της, αφού η μητέρα της έφυγε νωρίς από τη ζωή, με την ίδια να σχολιάζει πως δεν ήταν χρόνια συμφιλίωσης αλλά προστριβής, “γιατί δεν μπορούσε το μέσα μου να σταθεί κάπου με ασφάλεια, οπότε υπήρχε μία προστριβή, όχι με την έννοια των καυγάδων, ήταν και η εφηβεία… μετά με το θέατρο έκατσαν ωραία μέσα μου, απλά τότε έφυγε ο μπαμπάς”.

Το φως ήρθε από την υποκριτική

“Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το θέατρο ήρθε και τυχαία στη ζωή μου, γιατί ήμουν ένα ντροπαλό παιδί που ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και η οικογένειά μου ήταν πολύ ανοιχτή. Δεν θυμάμαι στο σπίτι μου να ακούω κουτσομπολιά και ποτέ δεν σκέφτηκα γιατί ποτέ κάποιος κάνει κάτι. Έλεγα κάνει κάτι γιατί του αρέσει, στο θέμα της αγάπης, των επιλογών… ήταν πολύ φυσικό για μένα ότι κάποιος κάνει που εγώ δεν το κάνω”, πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Λυδία Φωτοπούλου αναφέρθηκε και στη στενή φιλία που είχε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που όπως είπε, ήταν πριν ο ηθοποιός γίνει διάσημος. “Ήταν εκείνη την εποχή που βλέπαμε τα Όσκαρ και ο Νίκος ονειρευόταν και έλεγε ‘κρατάω ένα Όσκαρ’. Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε, μιλούσαμε… ήταν ωραία χρόνια. Αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να παραδεχτεί αυτό το ωραίο που είχε μέσα του. Το ποιον ήθελε να αγαπάει. Ποτέ δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω γιατί έβαζε όριο, αυτό δεν λεγόταν ποτέ, ήταν δύσκολο για εκείνον”.

Οι δηλώσεις της Λυδίας Φωτοπούλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα