Lil Nas X: Οργισμένα σχόλια για το νέο του τραγούδι “J Christ”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Lil Nas X
Ο Lil Nas X AP

Ο Lil Nas X προκάλεσε αντιδράσεις στα social media για το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του, “J Christ”, στο οποίο απεικονίζεται σε έναν σταυρό σαν τον Ιησού Χριστό.

Ο Lil Nas X προκάλεσε για ακόμη μια φορά αντιδράσεις μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού “J Christ”, δηλαδή “Ιησούς Χριστός”.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, χάρισε στους θαυμαστές του το “J Christ”, σηματοδοτώντας την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία μετά το “Star Walkin” του 2022.

Το νέο μου single είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που είχε τη μεγαλύτερη επιστροφή όλων των εποχών!” έγραψε όταν ανακοίνωσε το κομμάτι στα social media.

Το μουσικό βίντεο, το οποίο είναι γεμάτο θρησκευτικές εικόνες, σκηνοθέτησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Μάλιστα, σε ένα σημείο του βίντεο ο Lil Nas X απεικονίζεται σε έναν σταυρό σαν τον Ιησού Χριστό.

Για την παραγωγή του “J Christ” ο Lil Nas X συνεργάστηκε με τους Gesaffelstein και Omar Fed, ενώ έγραψε και το τραγούδι μαζί τους.

Πολλοί χρήστες των social media εξέφρασαν την οργή τους για το νέο του single “J Christ”, αποκαλώντας το “ασέβεια” προς τον Χριστιανισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα