Lila: Αυτό που ζω τώρα στις συναυλίες γινόταν στο σχολείο

Διαβάζεται σε 2'
Η Lila
Η Lila glomex

Η Lila βρέθηκε στο “Πρωίαν σε είδον” και περιέγραψε πώς από δασκάλα δημοτικού έγινε η τραγουδίστρια των εκατομμύρια views.

Η Lila, κατά κόσμον Λίλα Τριάντη, ήταν η καλεσμένη του “Πρωίαν σε είδον” της Δευτέρας (30/09) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πώς από δασκάλα έφτασε να “ρίχνει” το YouTube με εκατομμύρια views.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πρόσφατο παρελθόν της, όταν από τραγουδίστρια βρέθηκε να εργάζεται ως δασκάλα, αρχικά ως παράλληλη στήριξη σε έναν μαθητή έκτης δημοτικού και την επόμενη χρονιά ως δασκάλα πρώτης δημοτικού. Η ίδια μίλησε στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για όσα ζούσε επί τέσσερα χρόνια μέσα στα σχολεία.

“Πέρυσι ήταν η τελευταία μου χρονιά. Όταν βγήκε δηλαδή το ‘Deja Vu’ ήμουν ακόμα στο σχολείο. Έφτασε μία μέρα που το τραγούδι είχε γίνει στο TikTok ήδη γνωστό και τα μεγαλύτερα παιδιά το είχαν ‘πιάσει’. Προς το τέλος της χρονιάς, δηλαδή το τραγούδι κυκλοφόρησε Μάιο και τον τελευταίο μήνα έρχονταν και οι γονείς και τα παιδιά, αγκαλιές, φιλιά, ζωγραφιές… αυτό που ζω τώρα στις συναυλίες, γινόταν τον τελευταίο μήνα στο σχολείο”, είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως εντός του σχολικού περιβάλλοντος δεν είχε γίνει αποδέκτρια ακραίας εκδήλωσης θαυμασμού από μαθητές, καθώς όπως σχολίασε την έβλεπαν ως δασκάλα, όμως “σίγουρα με διαχώριζαν λίγο από τους υπόλοιπους δασκάλους, με την έννοια ότι ήμουν και πολύ κοντά τους και σαν φίλη, όσο μπορεί ένας δάσκαλος. Κάναμε δημιουργικά πράγματα, τραγουδούσαμε, χορεύαμε.. είχαμε ένα δέσιμο άλλο με τα παιδιά το οποίο έχω και τώρα στις συναυλίες. Η επαφή μου με τα παιδιά έχει μία μαγεία“.

Σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμα της δασκάλας για το τραγούδι, η Lila ανέφερε πως “η μουσική κέρδισε και ήταν πάντα νικήτρια στο μυαλό μου. Απλά περίμενα να είναι έτσι τα πράγματα ώστε να μπορώ να βιοποριστώ όταν το αφήσω”.

Δείτε όσα είπε:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα