Μαίρη Συνατσάκη: Η έκκληση στα social media – “Δεν αντέχω να ακούω για δύσκολους τοκετούς αυτή τη στιγμή”

Μαίρη Συνατσάκη: Η έκκληση στα social media – “Δεν αντέχω να ακούω για δύσκολους τοκετούς αυτή τη στιγμή”
Μαίρη Συνατσάκη instagram

Σε μία διαφορετική ανακοίνωση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα και ιστορίες που αφορούν δύσκολες εγκυμοσύνες και προβλήματα υγείας βρεφών.

Για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λαμβάνει προσωπικά από τους ακόλουθούς της στα social media, ειδικά αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για εκείνη καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους η Μαίρη Συνατσάκη.

Αφορμή αποτέλεσαν κάποια μηνύματα που έλαβε η διάσημη YouTuber τις προηγούμενες ημέρες, τα οποία αναφέρονταν είτε σε παιδάκια είτε σε δύσκολες εγκυμοσύνες οι οποίες κατέληξαν άσχημα, με την ίδια να απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας πως τέτοιου είδους μηνύματα είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί με ψυχραιμία εξηγώντας γιατί επιλέγει να μην απαντάει σχετικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Επειδή από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης, τη δεδομένη στιγμή. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα. Τα μηνύματα, δηλαδή, που έχουν να κάνουν με μένα, κι αν θα με βρίσει κάποιος για κάποιο λόγο, αυτά δεν με απασχολούν.

Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται περισσότερα μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια. Σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία γέννα φοβερά επίπονη που κατέληξε άσχημα.

Για κάποιον λόγο νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης, να διαχειρίζομαι το άγχος μου, όσο μπορώ περισσότερο. Οι ορμόνες μου εντάξει, μου έχουν φερθεί με ευγένεια.

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάτι σπάνιο, κάτι δύσκολο, κάποια ασθένεια, θα μου πεις, “δεν υπάρχουν αυτά;”, υπάρχουν. Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία και κάποιοι μου ζητάνε τη βοήθειά μου, να αναδημοσιεύω πράγματα, μου δίνουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή τη φάση.

Εν ολίγοις, αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν ανταποκρίνομαι όπως θα θέλατε με κάποια αναδημοσίευση, (ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ). Όχι για πάντα… μέχρι να γεννηθεί κι αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά και να μην έχω όλη αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα απλά, ιδανικά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και τέτοια θέματα υγείας, αυτή τη στιγμή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα