Μαίρη Συνατσάκη: Μιλάει για τη φρικτή δεκαετία που πέρασε στην τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
synatsaki
Μαίρη Συνατσάκη glomex

Η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχθηκε ότι απελευθερώθηκε όταν έφυγε από την τηλεόραση και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Την αθέατη πλευρά της τηλεόρασης, όπως τουλάχιστον τη βίωσε η ίδια, περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο podcast της και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως όταν σταμάτησε να εργάζεται σε αυτή απελευθερώθηκε καθώς μέχρι τότε δεν ήταν πραγματικά ο εαυτός της.

Κατά τη διάρκεια του podcast που έκανε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Αλίκη Συνατσάκη και την Αθηνά Τσαγκαράκη σχετικά με τις υποθέσεις του κόσμου για εκείνες, η παρουσιάστρια και YouTuber μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δουλεύοντας στην παρουσίαση.

“Απελευθερώθηκα αρκετά ίσως, πιστεύω. Η τηλεόραση νιώθω ότι δεν μου επέτρεπε να είμαι ακριβώς και ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου ακριβώς δεν ήξερα γιατί ξεκίνησα πολύ νωρίς στην τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί. Η Μαίρη εκείνων των ετών ποια είναι ακριβώς ούτε και εγώ αναγνωρίζω. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που προσωπικά δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου.

Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ, γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου”, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βρει ποια είναι.

“Η τελευταία 7ετία-8ετία με έχει βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς, ας μη γελιόμαστε. Δεν μπαίνεις εκεί μέσα και σου λένε ‘κάνε ό,τι θες, ο αυθορμητισμός κερδίζει’. Ούτε καν”.

Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα