Måneskin: Αγνώριστος ο Νταμιάνο – Διχασμένοι οι θαυμαστές του

Måneskin: Αγνώριστος ο Νταμιάνο – Διχασμένοι οι θαυμαστές του
Damiano David Richard Shotwell/Invision/AP

Ο τραγουδιστής Νταμιάνο Νταβίντ άλλαξε εμφάνιση και είναι ένας... άλλος. Το νέο look του Ιταλού τραγουδιστή.

Αφού προηγουμένως ξύρισε το κεφάλι του, ο Νταμιάνο Νταβίντ προχώρησε σε μία ακόμα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Οι Måneskin γνωρίζουν καλά πώς να συγκεντρώνουν τα βλέμματα τόσο διαδικτυακά όσο και επί σκηνής… Ο τραγουδιστής Νταμιάνο Ντάβιντ και η παρέα του, η μπασίστα Βικτόρια Ντε Αντζελις, ο κιθαρίστας Τόμας Ράτζι και ο ντράμερ Ίθαν Τόρκιο, οι οποίοι έχουν κατακτήσει την Ευρώπη, απολαμβάνουν τη μεγάλη επιτυχία και δεν σταματούν να εκπλήσσουν και παράλληλα να προκαλούν φρενίτιδα στους απανταχού φαν τους.

Ο frontman του συγκροτήματος Måneskin, εμφανίστηκε στην τελευταία του συναυλία με κοντοκουρεμένο, ξανθό μαλλί, που θύμισε σε κάποιους τον Eminem στο παρελθόν.

Ο Ιταλός σταρ μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το ροκ στυλ και το μακρύ μαλλί που είχε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, όμως έχει δείξει πολλές φορές πως αγαπά τις ριζικές αλλαγές.

Ο ίδιος μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με το νέο του look, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram να διχάζονται αρκετά.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα, ο τραγουδιστής ποζάρει χωρίς μπλούζα στον φακό, ενώ φαίνεται να νιώθει μεγάλη αυτοεποποίηθηση με το νέο του μαλλί.

Måneskin: Το νέο look του Νταμιάνο Νταβίντ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα