Μαντώ Γαστεράτου: Το νέο της επαγγελματικό βήμα δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
gasteratou
Μαντώ Γαστεράτου Papadakis Press

Αλλαγή καριέρας για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία απομακρύνθηκε από τα τηλεοπτικά φώτα και τις κάμερες για μία στροφή προς το εσωτερικό.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Μαντώ Γαστεράτου, η πρώην -πλέον- παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει διαφορετική επαγγελματική πορεία.

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” τη συνάντησε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης περιοδικού και η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, τα οποία είναι εκτός τηλεόρασης και ραδιοφώνου, αφού η ίδια είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύεται στην ψυχοθεραπεία.

Είμαι σε πρακτική εξάσκηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Εκπαιδεύομαι στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Βρίσκομαι σε μία δομή, που βλέπουμε διάφορα περιστατικά“, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει τον νέο της ρόλο και αν της λείπει η τηλεόραση, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: “Δεν μου λείπει στο εδώ και τώρα μου. Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση θα ήταν στο πλαίσιο αυτού που κάνω. Επίσης, έχει να κάνει με κομμάτια πολύ πιο εσωτερικά, πιο βαθιά, με ναρκισσιστικά ελλείματα, με ματαιώσεις… δηλαδή όταν ξέρεις ότι τη μία στιγμή αποθεώνεσαι και είσαι αποδεκτός και την άλλη στιγμή είσαι εκτός, μπορεί να αισθανθείς μεγάλη ματαίωση”.

Όσο για το πώς κατάφερε η ίδια να διαχειριστεί τέτοιες μεγάλες αντιθέσεις, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε πως είχε την τύχη και την επιλογή να χτίζει την ψυχική της ανθεκτικότητα.

Οι δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα