Μάργκοτ Ρόμπι: Η εξομολόγηση στο Vanity Fair – Η Κάρα Ντελεβίν και η αποκάλυψη για τον Τζακ Σπάροου

Μάργκοτ Ρόμπι: Η εξομολόγηση στο Vanity Fair – Η Κάρα Ντελεβίν και η αποκάλυψη για τον Τζακ Σπάροου
Μάργκοτ Ρόμπι Vianney Le Caer/Invision/AP IMAGES

Η Μάργκοτ Ρόμπι μίλησε για τις viral φωτογραφίες με την Κάρα Ντελεβίν στο αεροδρόμιο, το περιστατικό ξυλοδαρμού στην Αργεντινή και τον ρόλο του Τζακ Σπάροου στους "Πειρατές της Καραϊβικής".

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία “Barbie”, με την αμοιβή που έλαβε για τον ομώνυμο ρόλο να την καθιερώνει ως την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό.

Η 32χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στην ταινία “Babylon” μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair και φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλό του στο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (14/11).

«Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθώ να εξηγήσω αυτή τη δουλειά – και αυτόν τον κόσμο – στους ανθρώπους είναι ότι τα ψηλά είναι πολύ ψηλά και τα χαμηλά είναι πραγματικά, πολύ χαμηλά. Και υποθέτω ότι αν είσαι τυχερός, όλα ισορροπούν στη μέση», είπε η Μάργκοτ Ρόμπι για τη δουλειά της.

Αναφερόμενη στην ταινία “The Wolf of Wall Street” μου την έκανε ευρέως γνωστή και της έφερε μεγάλη φήμη, είπε πως δεν ήταν συναισθηματικά προετοιμασμένη για την απώλεια της ιδιωτικής ζωής. «Κάτι συνέβαινε σε εκείνα τα πρώτα στάδια και ήταν όλα πολύ απαίσια, και θυμάμαι ότι είπα στη μαμά μου “Δεν νομίζω ότι θέλω να το κάνω αυτό”. Και με κοίταξε, εντελώς ίσια, και μου είπε “Αγάπη μου, νομίζω ότι είναι πολύ αργά να μην το κάνεις”. Τότε κατάλαβα ότι ο μόνος δρόμος ήταν μπροστά», δήλωσε.

“Μεγάλωσα σε ένα πολύ δυνατό, πολυσύχναστο σπίτι και έτσι νιώθω ασφαλής και άνετα όταν επικρατεί χάος γύρω μου. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τα σκηνικά ταινιών”, είπε επισης.

Η απάντησή της για τις viral φωτογραφίες με τα δάκρυα

Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις viral φωτογραφίες των παπαράτσι που τη δείχνουν να εμφανίζεται στενοχωρημένη και κλαμένη, λίγο μετά την επίσκεψή της στην Κάρα Ντελεβίν τον Σεπτέμβριο. Τότε, το γνωστό μοντέλο είχε γίνει πρωτοσέλιδο, λόγω του ότι εθεάθη να κινείται νευρικά και χωρίς παπούτσια σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός είπε ότι δεν έκλαιγε και υποστήριξε για τις φωτογραφίες: «Δεν είμαι στο σπίτι της Κάρα – είμαι έξω από ένα Airbnb που νοίκιαζα για πέντε ημέρες! Και δεν κλαίω! Έχω κάτι στο μάτι μου. Προσπαθώ να πιάσω τη μάσκα για το πρόσωπό μου, προσπαθώ να κρατήσω ένα φλιτζάνι καφέ και δεν μπορώ να βγάλω τρίχα από το μάτι μου».

«Ξέρω πώς να περνάω από τα αεροδρόμια και τώρα ξέρω ποιος προσπαθεί να με γ@@ήσει και με ποιον τρόπο», είπε.

Γενικότερα, ήταν έξαλλη με τις καταδιώξεις των παπαράτσι και σημείωσε: «Αν η μαμά μου πεθάνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα επειδή ήθελες μια φωτογραφία μου την ώρα που πηγαίνω στο παντοπωλείο ή αν χτυπήσεις τον ανιψιό μου στο ποδήλατο – όλο αυτό για ποιο πράγμα; Για φωτογραφία; Είναι επικίνδυνο, αλλά ακόμα παραδόξως τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει».

Τι είπε για το περιστατικό στην Αργεντινή

Μίλησε, επίσης, για το πρόσφατο περιστατικό στην Αργεντινή. Σύμφωνα με φήμες, δύο βρετανοί κινηματογραφιστές, φίλοι των Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν συνελήφθησαν, μετά από άγριο καβγά με παπαράτσι που προσπάθησε να φωτογραφίσει τις κοπέλες, καθώς έβγαιναν από το εστιατόριο.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα, αλλά απάντησε στη φήμη που την ήθελε να έχει τραυματιστεί. «Όχι, αλλά θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί», είπε.

Τι θα γίνει με τους “Πειρατές της Καραϊβικής”

Τέλος, η Μάργκοτ Ρόμπι απάντησε για το τι θα γίνει με την ταινία των “Πειρατών της Καραϊβικής” με την οποία είχε συνδεθεί προηγουμένως το όνομά της, ότι θα υποδυόταν η ίδια τον Τζακ Σπάροου στη θέση του Τζόνι Ντεπ, και η ίδια απάντησε: «Υποθέτω ότι δεν θέλουν να το κάνουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα