Μαρία Αντωνά: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Αντωνά: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα
Μαρία Αντωνά Papadakis press

Η Μαρία Αντωνά “άνοιξε τα χαρτιά της” για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Η Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (25/10) στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, την ιδιωτικότητα που θέλει να διατηρήσει σε αυτή την σχέση αλλά και τις σκέψεις της για την μητρότητα.

“Γενικά όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο σίγουρα σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα. Γιατί πάνω από όλα σέβομαι την σχέση αυτή και τον άνθρωπο αυτόν. Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω πολύ. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ χαρούμενη” δήλωσε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θέλει να γίνει μητέρα, η Μαρία Αντωνά απάντησε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Τώρα τι επιφυλλάσει η μοίρα αναμένω θα δω και εγώ στη ζωή μου. Προς το παρόν έχω μια γατούλα, ένα σκυλάκι. Περνάω πολύ ωραία. Δεν ξέρω πως θα είναι αυτός ο ρόλος. Σίγουρα σαν γυναίκα φαντάζομαι τη ζωή μας σε κάτι όμορφο και ωραίο. Έχω πολύ αγάπη μέσα μου, τώρα που θα την εξωτερικεύσω και θα την δώσω αυτό είναι…”

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια πρόσθεσε κατόπιν σχετικά με την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: “Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν συζήτησα αυτή τη σχέση γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί, ούτε ήθελα να τη μοιραστώ. Το συναίσθημα μου το επικοινωνώ με τον εαυτό μου και μετά με ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια μου, τους φίλους. Έχασα την μητέρα μου και το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δοθεί είναι οι φίλοι μου“.

Δείτε το σχετικά απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα