Μαρία Μπέη: Το βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το self-love μήνυμα κι η εξομολόγηση για την ακμή

Μαρία Μπέη: Το βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το self-love μήνυμα κι η εξομολόγηση για την ακμή
Μαρία Μπέη Star Tv

Η νικήτρια του MasterChef 2023 ποζάρει παντελώς άβαφη και χωρίς φίλτρα στο Instagram, κάτι που δεν συνηθίζει, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς όλους και ειδικά στα κορίτσια. Η απάντηση σε follower.

Η Μαρία Μπέη, η οποία κατάφερε φέτος να κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο του MasterChef 2023, εκτός από τις μαγειρικές της ικανότητες, εντυπωσίαζε και με την ομορφιά της.

Η ίδια, ήταν η γνωστή “κοκέτα” του ριάλιτι μαγειρικής, με τους κριτές, μάλιστα, να σχολιάζουν πολλές φορές το γεγονός ότι της αρέσει να βάφεται και να εμφανίζεται πάντοτε περιποιημένη.

Σε πρόσφατο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα, κάτι που δεν συνηθίζει.

Με την κίνηση αυτή, ήθελε να επικοινωνήσει στους followers της ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως ακριβώς είναι.

“Επειδή μου το ζητήσατε… Χωρίς makeup και χωρίς φίλτρα. Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε όλα πίσω… αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές” έγραψε η ίδια στο story της.


Στη συνέχεια, επανήλθε με μια νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο και πάλι είναι άβαφη, προχωρώντας σε μια εξομολόγηση για τα σημάδια της ακμής, με αφορμή το μήνυμα μιας follower. Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Πριν λίγες μέρες μια κοπέλα μου απάντησε στο στόρυ που ήμουν άβαφη, ότι έχω πολύ καθαρό πρόσωπο και γι’ αυτό μπορώ και βγαίνω χωρίς make up… Εκείνη είχε περάσει ακμή και έχει σημάδια. Της έστειλα λοιπόν προσωπικό μήνυμα αυτό το βίντεο, για να της δείξω ότι δεν είναι μόνη. Και εγώ πέρασα ακμή αλλά τα “σημαδακάκια μου τα αγαπάω πλέον””.

“Να αγαπάτε τον εαυτό σας για αυτό που πραγματικά είστε και όχι για αυτό που θέλουν οι άλλοι να είστε!” κατέληξε η Μαρία Μπέη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα