Μαρία Ηλιάκη: Η topless ανάρτηση μόνο με ένα σεντόνι

Μαρία Ηλιάκη: Η topless ανάρτηση μόνο με ένα σεντόνι
Μαρία Ηλιάκη Instagram@marakiiliaki

Μία άλλη της πλευρά έδειξε μέσω Instagram η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πόζαρε στον φακό φίλη της όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Μπορεί η ζωή της Μαρίας Ηλιάκη να είναι αφιερωμένη τελευταία στη μονάκριβη κόρη της, ωστόσο γνωρίζει καλά πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δείξει την πιο sexy της πλευρά και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Instagram φορώντας μόνο ένα σεντόνι.

Όπως έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε το εν λόγω post όλα ξεκίνησαν όταν μία φίλη της την παρότρυνε να βγάλουν μια πιο sexy φωτογραφία με τη Μαρία Ηλιάκη να μην έχει όρεξη, αφού νύσταζε και είχε και ζέστη, όπως είπε.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε το αποτέλεσμα άξιζε και με το παραπάνω, αφού η παρουσιάστρια πόζαρε topless και μόνο με ένα σεντόνι, σε ένα στιγμιότυπο που θύμιζε περισσότερο επαγγελματική φωτογράφιση.

Ακομπλεξάριστη και αυτοτρολάροντας τον εαυτό της, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε παράλληλα και τη φωτογραφία πριν το εντυπωσιακό κλικ, στην οποία κάνει μια αστεία γκριμάτσα, με τη φωτογράφο να επισημαίνει πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπό της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα