Μαρία Καβογιάννη: Τραγούδησε “I will survive” μετά από 26 χρόνια και έγινε η ψυχή του πάρτι

Μαρία Καβογιάννη: Τραγούδησε “I will survive” μετά από 26 χρόνια και έγινε η ψυχή του πάρτι
Η Μαρία Καβογιάννη glomex - ert

Η Μαρία Καβογιάννη αναβίωσε τη θρυλική σκηνή από το "Ντόλτσε Βίτα" τραγουδώντας το "I will survive" και αποθεώθηκε. Το βίντεο από τα γενέθλια της Άννας Βίσση που έγινε viral.

Ένα από τα highlights της βραδιάς των γενεθλίων της Άννας Βίσση, ήτα αναμφισβήτητα η στιγμή που η Μαρία Καβογιάννη, που βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους της διάσημης τραγουδίστριας, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το τραγούδι της Gloria Gaynor, “I Will Survive” με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Και αν σας διαφεύγει η μοναδική σχέση που έχει η ηθοποιός με το συγκεκριμένο τραγούδι, αρκεί να θυμηθείτε τη σκηνή που ως Ασπασία Βαρδάτσικου στη σειρά του MEGA, “Ντόλτσε Βίτα” τραγουδάει “αι σαρβάϊβ” ξεσκονίζοντας το σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας Μαρκάτου.

Η συγκεκριμένη σκηνή αλλά και ο διάλογος της Ασπασίας με τη Σόφη, όπου η δεύτερη περιγράφοντας τις δυσκολίες που περνάει δηλώνει ότι δεν το βάζει κάτω και λέει στον εαυτό της “I will survive”, λαμβάνοντας το επικό σχόλιο ότι “σιχτιρίζει” καθώς η Ασπασία δεν γνωρίζει αγγλικά, θεωρείται κλασσική και ακόμα και σήμερα γίνεται ουκ ολίγες φορές viral σε διάφορες περιστάσεις.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Καβογιάννη τραγούδησε σε καραόκε “I will survive” και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της.

Δείτε τη σκηνή από τη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα