Μαρία Κωνσταντάκη: Γιατί θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Κωνσταντάκη
Μαρία Κωνσταντάκη Papadakis Press

Η Μαρία Κωνσταντάκη μοιράστηκε την άποψή της για τον έρωτα και το σεξ και εξήγησε γιατί δεν είναι προτεραιότητά της να είναι ερωτευμένη.

Οι σχέσεις, ο έρωτας και το σεξ ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα για τα οποία μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αφού αναφέρθηκε στις ταμπέλες που βάζουν οι δημοσιογράφοι για τους καλλιτέχνες, μίλησε για τον ρόλο που παίζει το φλερτ στη ζωή της, λέγοντας πως “είναι μέσα στη ζωή μου, δεν μπορώ να σου πω ότι είναι προτεραιότητα. Δεν θα σου πω ότι η προτεραιότητα της ζωής μου είναι να είμαι ερωτευμένη είτε με έναν σύντροφο, είτε με τη ζωή. Καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος, όπως κι άλλα πράγματα καταλαμβάνουν σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου”.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της εν είδει αστείου ότι αναζητά έναν 80άρη για να “λιώσουν”, εξήγησε πως οι πολλές ώρες εργασίας δεν της επιτρέπουν να κάνει πολλά πράγματα με κανέναν. “Να πιούμε ένα τσαγάκι, να δούμε 5 λεπτά τηλεόραση και να ‘σβήσουμε’, είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε γιατί θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο.

“Θεωρώ ότι ούτως ή άλλως, επειδή είναι και θέμα ορμονικό, είναι δηλαδή χημεία η ερωτική και σεξουαλική διάθεση, γι’ αυτό και θα δεις ένα παιδί 10 χρονών να μην το απασχολεί, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, ότι ένα παιδί 10-12 ετών έχει δική του βούληση σε αυτό, όπως επίσης ένα παιδί 25 ετών, είτε αγόρι είτε κορίτσι, είναι προσανατολισμένο και πολύ καλά κάνει και ένας άνθρωπος 60 ετών δεν είναι τόσο προσανατολισμένος στο σεξ γιατί ατονούν οι ορμόνες”, δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα