Μαρία Πεδράθα: Το μυστήριο γύρω από τη σχέση της με τον “Ντένβερ”

Μαρία Πεδράθα: Το μυστήριο γύρω από τη σχέση της με τον “Ντένβερ”
Η Μαρία Πεδράθα με τον Χάιμε Λορέντε instagram @mariajaimenews

Οι φήμες θέλουν την Ισπανίδα ηθοποιό Μαρία Πεδράθα να επανασυνδέθηκε με τον σταρ του Netflix Χάιμε Λορέντε. Το χρονικό της σχέσης τους.

Η Μαρία Πεδράθα είναι Ισπανίδα ηθοποιός και χορεύτρια και στην Ισπανία θεωρείται ήδη η επόμενη μεγάλη σταρ της μικρής και μεγάλης οθόνης. Η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της ως Άλισον Πάρκερ στο γνωστό σε όλους “La casa de papel”, ενώ έχει πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “Elite”.

Η Πεδράθα ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία όταν ο σκηνοθέτης Εστεμπάν Κρέσπο την ανακάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και την κάλεσε να συμμετάσχει σε ακρόαση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας AMAR του 2017, στην οποία πήρε το ρόλο της Λάουρα.

Ο επόμενός της ρόλος ήταν αυτός της Άλισον Πάρκερ στον πρώτο κύκλο της “Τέλεια Ληστείας”. Την ίδια χρονιά έλαβε μέρος στη διαδικτυακή σειρά Si fueras tú της RTVE για την ψηφιακή πλατφόρμα Playz, ερμηνεύοντας τους ρόλους της Alba Ruiz Alonso και της Cristina Romero.

Το 2018 η Πεδράθα συμμετείχε στην ισπανική σειρά του Netflix, με τίτλο Elìte. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στην ταινία A quién te llevarías a una isla desierta ερμηνεύοντας τον ρόλο της Μάρτα

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή οι φήμες εδώ και τρία χρόνια τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον σταρ του Netflix και συμπρωταγωνιστή της στην “Τέλεια Ληστεία”, Χάιμε Λορέντε, γνωστό σε όλους ως “Ντένβερ”, αλλά και στο “Elite” ως Φερνάντο “Νάνο” Γκαρθία Ντομίνγκεζ.

Πολλά ακούστηκαν για τους δύο ηθοποιούς. Αρχικά υπήρξαν φήμες για έναν μεγάλο έρωτα μεταξύ τους, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν ενώ δύο χρόνια μετά έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση για ενδεχόμενο χωρισμό τους, όταν οι θαυμαστές τους παρατήρησαν ότι οι δυο σταρ δεν ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά μέσα.

Ωστόσο, αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν σύντομα με τους δυο ηθοποιούς να κάνουν κοινές διακοπές.

Σήμερα, άγνωστο παραμένει αν οι δυο σταρ είναι μαζί, καθώς επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας για τη δημοτικότητά της, η Πεδράθα δήλωσε ότι δεν φοβάται τη φήμη, γιατί “ξέρει ότι θα είναι πάντα η Μαρία”. Η ίδια τόνισε, επίσης, ότι είναι επικεντρωμένη στο να μην αλλάξει την προσωπικότητά της για τίποτα, ενώ -σύμφωνα με την ίδια- προτεραιότητά της είναι πάντα η δουλειά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα