Μαρία Σαράποβα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Μαρία Σαράποβα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί
Η Μαρία Σαράποβα Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το πρώτο της παιδί ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Ρωσίδα πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου Μαρία Σαράποβα, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη την ημέρα των 35ων γενεθλίων της.

Τα 35α γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Τρίτη η Μαρία Σαράποβα, ωστόσο όπως φαίνεται, τα συγκεκριμένα γενέθλια θα τα θυμάται για πάντα, αφού όπως ανακοίνωσε περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό Αλεξάντερ Γκίλκες.

Η Μαρία Σαράποβα με τον αρραβωνιαστικό της Αλεξάντερ Γκίλκες Photo by Evan Agostini/Invision/AP


Η Ρωσίδα πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου, όπως αναφέρει το CNN, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντας για πρώτη φορά την κοιλίτσα της, ενώ ποζάρει στην παραλία.

Πολύτιμα ξεκινήματα“, έγραψε στο μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία για να προσθέσει “το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο ήταν πάντα η ειδικότητά μου“.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, η “Μάσα” με ένα συγκινητικό άρθρο της στο περιοδικό Vanity Fair είπε “αντίο” στο επαγγελματικό τένις και κρέμασε τη ρακέτα της με μερικά από τα σπουδαία μόνο επιτεύγματά της στο άθλημα να είναι οι 36 τίτλοι σε επίπεδο WTA, 5 Grand Slams, Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και 21 εβδομάδες στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα