Μαρία Σολωμού: “Έχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνη, όργια, ότι πήρα τη σύνταξη του πατέρα μου”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Σολωμού
Μαρία Σολωμού Instagram@mariasolomou_official

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη μίλησε η Μαρία Σολωμού στο πλαίσιο της εκπομπής της στο YouTube.

Στις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς γύρω από το όνομά της αποφάσισε να απαντήσει η Μαρία Σολωμού, στο πλαίσιο ενός επεισοδίου της διαδικτυακής της εκπομπής στο YouTube, στο οποίο συνομιλούσε με τον Mente Fuerte.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Μαρία Σολωμού είπε πως κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για εκείνη όπως ότι δεν παντρεύεται για να εισπράττει σύνταξη από τον πατέρα της ή ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. 

«Συνήθως σχολιάζω πράγματα που είναι ψέματα. Αυτό με τον μπαμπά μου δεν βγήκα να το σχολιάσω γιατί ήταν πολλά χρόνια πίσω. Βγήκε ότι πήρα 2000 σύνταξη και για αυτό δεν παντρεύομαι. Ότι περνάω εγώ τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου, επειδή παίρνω τη σύνταξη από τον μπαμπά μου» εξήγησε και πρόσθεσε πως: «Δεν πήρα ποτέ σύνταξη. Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος Εφετών, δεν πήρα ποτέ σύνταξη, γιατί υπάρχει αυτό που είναι απίστευτα κουλό που λέει “δικαιούσαι σύνταξη ανύπαντρη θυγατέρα. Αλλά πόσα βγάζεις; 1000 ευρώ; Είναι αρκετά” και στην κρατάνε. Όταν ήρθε αυτή η στιγμή, την έκανα μη αποδοχή. Την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά». 

Αναφορικά με τις ναρκωτικές ουσίες η ίδια είπε πως «έχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνες και πα…ζες. Αυτή η φήμη βγήκε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άλλοι τέτοια. Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά και τα φοβάμαι», απαντά σε άλλο σημείο η Μαρία Σολωμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα