Μαρία Σολωμού: “Ήρθε ο γιος μου και με έδιωξε από το σπίτι”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Σολωμού: “Ήρθε ο γιος μου και με έδιωξε από το σπίτι”
PAPADAKIS PRESS

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή, τις επιθέσεις που δέχεται μέσω των social media, καθώς και για τις σχέσεις με τον γιο της.

Καλεσμένη στο πλατό του Buongiorno βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας (21/10), η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα σχόλια και τις επιθέσεις που δέχεται μέσω των social media, καθώς και για τις σχέσεις με τον γιο της.

«Πριν από πολλά χρόνια με ένοιαζε πάρα πολύ η γνώμη των άλλων. Τότε είχε ξεκινήσει η λαίλαπα των χαστουκιών εκείνων των ωραίων μεσημεριανών εκπομπών. Τότε υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό. Τότε είχα τρομάξει, αλλά δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο κάποιον για να κάνω παράπονα» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Σύμφωνα με την ίδια «το 75% των διαδικτυακών μου φίλων είναι γυναίκες και παίρνω πολλή αγάπη. Από την άλλη, έχω πολλά αρνητικά σχόλια αλλά αντισταθμίζονται με τα καλά. Εγώ το καλοκαίρι πήρα κάποια κιλά. Υπάρχει σχόλιο κάτω από φωτογραφία μου το καλοκαίρι που λέει ‘”Μαράκι έφαγες” και λέω “σε εμένα;”, γέλασα πάρα πολύ. Αυτό είναι το πιο light. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι “φάε, όλο κόκκαλα είσαι”. Τα σχόλια τα βαρβάτα είναι πολύ άσχημα, οπότε τα σβήνω και τα κάνω μπλοκ».

Η ίδια υποστήριξε, δε, πως δέχεται πολλά σχόλια και για το θέμα της ηλικίας. «Δεν επιτρέπεται να φοράω μπλουζάκι κοντό ενώ είμαι όσο είμαι, ούτε να έχω έναν φίλο μικρότερης ηλικίας. Ας έρθουν τα 25χρονα κορίτσια στην θέση μου και μακάρι να είναι όπως είμαι εγώ τώρα».

Αναφερθείσα, τέλος, στον γιο της, υποστήριξε: «Δεν έδωσα ποτέ εξήγηση δημόσια για τον λόγο που ο γιος μου μετά από κάποια ηλικία πήγε να μείνει με τον πατέρα του. Εγώ έκανα να φύγω από το σπίτι του Μάριου τότε πέντε μήνες. Ήρθε ο γιος μου και με έδιωξε, γιατί ήθελαν να κάνουν το δωμάτιο playroom. Δεν ήταν εύκολο, το σκεφτήκαμε πολύ σφαιρικά. Τώρα ο γιος μου μένει πάλι με εμένα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα