Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte
Μαρία Σολωμού Instagram / @mariasolomou_official

Η Μαρία Σολωμού φωτογραφίζεται γυμνή στην αγκαλιά του τράπερ Mente Fuerte, για το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ. Η ανάρτηση στο Instagram.

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι, αφού τους τελευταίους μήνες ο φωτογραφικός φακός τους έχει “αιχμαλωτίσει” σε κοινές εξόδους και τρυφερά ενσταντανέ.

Παρόλο που τόσο η διάσημη ηθοποιός όσο και ο γνωστός τράπερ δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Mente Fuerte “προδίδει” την χημεία και τον ερωτισμό που υπάρχει ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο του δίσκου του τράπερ, που ονομάζεται “Amantes Amentes, η Μαρία Σολωμού ποζάρει topless στην αγκαλιά του, με τον Mente Fuerte να καλύπτει το στήθος της με τα χέρια του.

Την φωτογραφία ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σημειώνεται πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στο “Πρωινό”, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον γνωστό τράπερ και απάντησε σχετικά:

“Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Και επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί σε καμία περίπτωση, μου έφτασε το δικό μου. Είναι 17 χρονών τώρα και έχει συμπεριφορά 25αρη”.

Η ανάρτηση του Mente Fuerte:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα