Μαριάννα Κιμούλη: Τι απαντά για τη φήμη του επιθέτου της και γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα

Διαβάζεται σε 3'
Μαριάννα Κιμούλη
Μαριάννα Κιμούλη Glomex/ΕΡΤ

Η Μαριάννα Κιμούλη, που γνωρίσαμε μέσα από τις “Ψυχοκόρες”, μίλησε για τη ζωή της στην Αγγλία, τον πατέρα της και τον λόγο που επέστρεψε εδώ.

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης (02/07) η Μαριάννα Κιμούλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά “Ψυχοκόρες”.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη φήμη που φέρει το επίθετό της και για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη, με την ίδια να απαντά:

“Δεν ξέρω πώς είναι να μη σε λένε Μαριάννα Κιμούλη. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παράμετροι. Αλλά νομίζω έπαιξε ρόλο το ότι πήγα να σπουδάσω στην Αγγλία και το ότι δούλεψα εκεί για 5 χρόνια. Ίσως να είχα άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα. Στην Αγγλία ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι πως ήμουν τυχερή. Δεν συνάντησα προβλήματα, ούτε στο Εθνικό. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ότι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, είχα πολύ καλούς δηλαδή συμμαθητές, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ και εγώ με την προσωπικότητα μου (το να μη γίνεται σύγκριση με τον πατέρα μου)”.

“Φεύγοντας στην Αγγλία τότε για να σπουδάσω και μετά γυρνώντας στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

“Σπούδασα θεατρολογία στην Αγγλία, ταυτόχρονα υποκριτική σε δραματική σχολή και ταυτόχρονα δούλευα για το BBC. Έπεσαν πολλά μαζί νιώθω, ήταν λίγο νωρίς να μου συμβεί όλο αυτό και κατέληξα να έχω μία πολύ μοναχική ζωή. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να γυρίσω πίσω. Δεν το έχω μετανιώσει που γύρισα. Είμαι ένας άνθρωπος που υπεραναλύει τα πάντα, τα σκέφτομαι ένα εκατομμύριο φορές, έχω μια τάση να προσπαθώ να ελέγξω όσο μπορώ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που λειτούργησα αυθόρμητα. Γύρισα για ένα καλοκαίρι και με μάγεψε το ελληνικό καλοκαίρι. Μετά σκέφτηκα ότι μπορώ να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού, μου είχε πει ένας γνωστός μου ότι οφείλεις εκεί που θα εργαστείς πρέπει και να σπουδάσεις. Περίμενα ότι δεν θα περάσω τις εξετάσεις, αλλά πέρασα” δήλωσε η Μαριάννα Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε ότι ζητάει συμβουλές από τον πατέρα της, όπως όλα τα παιδιά, αλλά όσο μεγαλώνει προσπαθεί να έχει μια αυτονομία στο επάγγελμά της. Αντιθέτως, η ίδια του δίνει συνεχώς συμβουλές, όπως είπε. “Έχουμε μια πολύ κοντινή και πολύ ανοιχτή σχέση, οπότε ξέρω ότι υπάρχει πάντα χώρος να του πω τη γνώμη μου, και αντίστροφα. Αλλά έχουμε κάνει μια συμφωνία, ότι αυτός θα μου κάνει παρατηρήσεις και συμβουλές για τη δουλειά θα μου κάνει μόνο όταν του το ζητάω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα